www.ReformBusiness.com

Kezdőlap

Kezdőlap » Nemzetközi ügyfélakvizíció

Szeretné termékeit/szolgáltatásait világszerte értékesíteni?

Nemzetközi ügyfélakvizíciónk előnyei

Nemzetközi értékesítőinknek és marketingeseinknek köszönhetően több mint 400 millió spanyolajkú, 1 milliárd angolul, 170 millió németül, 15 millió magyarul, 12 millió csehül, 9-10 millió svédül, 8-9 millió szerbül, 6 millió szlovákul és 5-6 millió finnül beszélő potenciális ügyfelet tudunk megszólítani az Ön termékeivel vagy szolgáltatásaival világszerte. Argentínától vagy Perutól kezdve Spanyolországon, Németországon, Magyarországon, Szlovákián, Szerbián át egészen Nagy-Britanniáig vagy az Egyesült Államokig bárkinek képesek vagyunk értékesíteni az Ön termékeit vagy szolgáltatásait. Segítünk Önnek is!

Hogyan tudja megnövelni a profitját velünk?

Értékesítési stratégia

Készítesse el velünk terméke vagy szolgáltatása értékesítési stratégiáját

Minden ügyfélakvizícióhoz értékesítési stratégia kell, egy terv. Elkészítése kiváló piaci ismereteket, tapasztalatot, egy szakmai csapat kiépítését, különböző értékesítési csatornákat, szakmai tudást, információkat, kapcsolatokat stb. igényel. Készítesse el velünk terméke vagy szolgáltatása értékesítési stratégiáját, hogy az értékesítés és annak költségei az Ön ellenőrzése alatt legyen.

Potencial Costumers 

Vegye igénybe tanácsainkat célcsoportja kiválasztásánál

Ha még nem tudja, ki fog Öntől a legnagyobb sikerrátával vásárolni, akkor szakembereinkkel közösen meghatározhatja termékei és szolgáltatásai célcsoportját. Lakosság esetében lakhely, tevékenységi terület, társadalmi réteg, korosztály, családi állapot, nem stb., vállalat esetében székhely, iparág, tagság, éves forgalom stb. szerint.

Database

Bízza ránk célcsoportja adatbázisának elkészítését

Amennyiben még nem rendelkezik célcsoportja adatbázisával, azaz potenciális ügyfelei nevét, elérhetőségét, részletes adatait nem ismeri, akkor bízza ránk a célcsoport adatbázisának elkészítését. Az adatbázisnak köszönhetően így potenciális ügyfelei a világ minden táján heti vagy havi rendszerességgel fognak értesülni az Ön termékeiről, szolgáltatásairól.

Analysis

Piackutatásunkkal pénzt, időt és energiát takarít meg

Ha nem tudja meghatározni, hogy melyik időszakban, milyen sikerrátával értékesítette termékeit vagy szolgáltatásait, melyik értékesítési csatornák bizonyultak a leghatékonyabbnak, melyik célcsoport mikor és hogyan reagált termékeire vagy szolgáltatásaira, akkor a piackutatásunk és analízisünk sok pénzt, időt és energiát fog megtakarítani Önnek.

ReformBusiness

Bízza szakembereinkre a termékei vagy szolgáltatásai iránti érdeklődés felébresztését

Ha további ügyfelekre vágyik, szeretné heti vagy havi rendszerességel tájékoztatni potenciális ügyfeleit termékeiről vagy szolgáltatásairól, ha nem szeretne egy saját értékesítési csapat kiépítésével bajlódni akkor bízza ezt nyugodtan ránk. Szolgáltatásunk nem csak az ügyfél megszólítását, de az analízist és szakmai tanácsadást is tartalmazza, hogy a sikerrátánk egyre jobb és jobb legyen.

Kaufmann

Növelje értékesítése sikerét a mi értékesítőinkkel

A nemzetközi értékesítés beindítása piaci ismereteket, nyelvtudást, egy nemzetközi értékesítési csapat kiépítését, tesztelését, koordinálását, ellenőrzését, motiválását, támogatását, átépítését stb., az értékesítési csatornák állandó keresését, alkalmazását és értékelését, az alkalmazott értékesítők szezonon kívüli fizetését és még további ismereteket, információkat, kapcsolatokat stb. igényel. Tapasztalt értékesítőink felkeresik az Ön potenciális ügyfeleit és személyesen értékesítik az Ön terméiet vagy szolgáltatásait a világ bármely pontján.

Google Keyword Planner

Javítson online marketingjén a helyes kulcsszavakkal

Elkészítjük Önnek a kulcsszavakat minden említett nyelven, megtervezzük a Google-n futó kampányokat, illetve a teljesítményre vonatkozó statisztikákkal és kulcsszóötletekkel látjuk el.

Search Engine Optimalisation

Javítson online marketingjén keresőoptimalizációnkkal

Honlapját optimalizáljuk a kulcsszavakra, kifejezésekre és eljuttatjuk a találati lista első helyeire a Google-n.

Google Adwords

Fizessen a Google-n a konverziókat hozó kulcsszavakért  

Megtervezzük és beállítjuk Önnek a Google-n futó kampányokat, és havi rendszerességgel pontosítjuk a teljesítményre vonatkozó statisztikákból és kulcsszósikerekből kiindulva.

Costumer Analysis

Vegye igénybe tanácsainkat honlapja megtervezésénél

Megtervezzük és beállítjuk honlapját, hogy látogatói max. 3 kattintásra megadják Önnek elérhetőségüket és ezzel potenciális ügyfelekké váljanak.

Social Network

Építse ki vállalata ismertségét a lakosság körében

Heti rendszerességgel építjük honlapja látogatottságát és ismertségét célzott online marketingünkkel,  hogy az első pillanattól kezdve minél több lakossági ügyfélre tehessen szert.

Brandbuilding

Építse ki vállalata ismertségét a vállalatok körében

Heti rendszerességgel építjük honlapja látogatottságát és ismertségét célzott online marketingünkkel,  hogy az első pillanattól kezdve minél több vállalati ügyfélre tehessen szert.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és vegyen részt ingyenes workshopunkon szemptemberben - klikkenjen ide >

 

 

 

Értékesítés. Üzleti terv. Üzleti terv minta. Üzleti terv készítése. Marketing terv. Marketing stratégia. e kereskedelem. Internetes kereskedelem. Elektronikus kereskedelem. Online kereskedelem.

online marketing | onlinemarketing | nemzetközi értékesítés | a ReformBusiness előnyei | együttműködésünk előnyei | miért velünk? | online marketing blognemzetközi értékesítés blog | értékesítés blog | sikertörténetek | ReformBusiness | ReformBusiness elérhetőség | ReformBusiness telefon | ReformBusiness email

 

Copyright 2016 ReformBusiness.com