Kezdőlap » Referenciáink » Rólunk mondták

Hogyan értélik szolgáltatásainkat ügyfeleink?

 

customer acquisition

Michael Haus, Társalapító, getya.music GmbH., München (Németország), www.getyamusic.com

"A ReformBusiness ügyfélakvizíciójával nagyon elégedettek voltunk. Nagy számban jutottunk potenciális ügyfelekhez, akiket a további együttműködés céljából tovább tudtunk osztályozni. A ReformBusiness szolgáltatásait feltétlenül tudom ajánlani, ahogy azt már ismerettségi körömben meg is tettem. Az együttműködés alapos és hatékony, akár személyesen akár telefonon vesszük igénybe. A tevékenységük gyorsan és individuálisan alkalmazkodik minden helyzethez. Épp az ügyfélakvizíció elején van ennek felbecsülhetetlen értéke. Köszönjük a kellemes együttműködést."

 

customer acquisition

Ing. Juraj Horský, PhD., Ügyvezető, Pozsony (Szlovákia), DIH s.r.o., www.dih.sk

"A ReformBusiness szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk. A szolgáltatás színvonala, kivitelezése és a kommunikáció megfelel a legmagasabb európai elvárásoknak. A ReformBusiness szolgáltatást szívesen ajánljuk másoknak is. Meg kell azonban érteni, hogy egy szlovák vállalat csak jól felkészülten kezdheti el a projektet az új piaci követelményeknek megfelelően. A sikeres üzleti együttműködés előfeltétele csak a minőségi termék és a tökéletes felkészülés lehet. A projekt fejlődésének különböző fázisaiban megfigyelhető átlagon felüli rugalmasság és kreatív hozzáállás nyerte el főként a tetszésünket. Röviden a Reform PRODUCTS & SERVICES s.r.o. nemcsak felelősségteljes szolgáltató, de aktív partner is a stratégia kivitelezésében és a kitűzött célok elérésében."

 

customer acquisition

Seva Mouler, CEO, RetroLabs, Inc., San Francisco (California, USA), www.aimee.io  

"A ReformBusiness csapatának értékesítési tanácsadása kiváló volt, új együttműködési lehetőségeket nyitott meg számunkra. Azonkívül új szemszögből mutatott rá arra, hogyan tudjuk a vállalati modellünket eladni, ill. strukturálni."       

customer acquisition

 Gerd Hartmann, Ügyvezető, Pizza Innovazione GmbH, München (Németország), www.pizza-innovazione.de

  „A ReformBusiness ügyfélakviziciójával elégedettek voltunk és új feladatokkal bízzuk meg őket. A ReformBusiness szolgáltatásait azoknak ajánljuk, akik gyors és megbízható piackutatást szeretnének és ki akarják szervezni termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítését.

  

customer acquisition

Natália Messner Bakošová, Ügyvezető, Kromwood s.r.o., Korompa (Szlovákia), www.natalis-luxus.com

"A ReformBusiness szolgáltatásaival nagyon elégedett voltam. A ReformBusiness csapata által biztosított szolgáltatás magába foglalta az eddigi értékesítési tapasztalataink analízisét és az új piacra lépés értékesítési stratégiájának elkészítését. A ReformBusiness szolgáltatást másoknak is ajánljuk. Kiváló kezdet kezdővállalkozásoknak, vagy tapasztalatok nélküli vállalatoknak, de olyan vállalatoknak is ajánljuk, melyek nehézségekbe ütköztek az új piacok meghódításánál. A ReformBusiness szolgáltatás rugalmassága és az ügyfélkompetencia tekintetében teljesen személyre szabott. Minden marketingproblémával meg tudnak küzdeni, stratégiai megoldásokat nyújtanak az ügyfél együttműködésével az ügyfél sikereiért. Megbízható és nyíltan kommunikáló vállalat, ami elengedhetetlen követelmény a jó együttműködéshez és az ügyfél sikereinek eléréséhez."

 

Copyright 2009-2019 | ReformBusiness.com | Értékesítés | Marketing stratégia  | IMPRESSZUM